2020▼

 03
 
Kanca Lawas Seruni sugeng midangetaken rspd radio sak kepenake dewe hehehe
Re:Kanca Lawas Romokoko Hahaha...Elly masih ingat ik...
Ananging... Maria Prapti dhedhe niku nopo ne phephe.... MoKo.
Hehehe 😊
Re:Ananging... Romokoko Cara Manggungipun "karing"
Adreng Maria Prapti Mingsek-mingsek, MoKo... Sepanjang Misa Live Streaming iluh dleweran tdk bisa ditahan. Dlm ketidakberdayaan , Gusti berkenan melawat umatnya.. Mengunjungi keluarga-keluarga secara pribadi. Door to door. Matur sembah nuwun Gusti 🙏🙏🙏
Re:Adreng Romokoko Njih Bu ndhèrèk ngraosaken
Wé Èl Wé Èl Ka Wé Té Seruni Lsg buka KBBI cari arti wekawekakawete... Ndak nemu Moo 😅.....
Re:Wé Èl Wé Èl Ka Wé Té Romokoko Wala wala kuwata= dikuatkuatkan
Lagi dadi lakon b sapto maksudnya protokol itu apa ya?
Re:Lagi dadi lakon Romokoko Anjuran...himbauan...
Oh adhikku b sapto Adik nya kenapa mo ?
Re:Oh adhikku Romokoko Nangis mBang ngantu antu ibu kondur saka pasar
Wong Liya Kuwi ”penting” Yosef Budi Susanto Setuju Mo. Homo homini socius. Egoisme dan eksklusivisme hanya akan melahirkan kesepian.
Re:Wong Liya Kuwi ”penting” Romokoko Sembah nuwun BudSus
Wong Liya Kuwi ”penting” Jastro Menghargai org meski dgn "secarik" jempol adalah kebahagiaan....malah surga....jare dhen Yunus lho
Re:Wong Liya Kuwi ”penting” Romokoko Manis To
Rupaku mbang Sapto mo Koko
wah banyak rupa dong?
sing endig sing paling sering muncul ?
Rupaku edhi khalim kudune sing metu sing buthak thak...
Rupaku Jastro Rupaku.....uakehhhh
La Rupamu....ono pirooooooo
Re:Rupaku Romokoko Sing ngisor dhéwé mBang
Re:Rupaku Romokoko Hahaha primadona yang berduri Lim
Re:Rupaku Romokoko Étungen dhéwé...
Legit mbang Sapto mo Koko, legit ki boso sundo,
iki woh duren po ?
Legit Theo Jokri SSS .... Saestu Sae Sanget
Re:Legit Romokoko Iya mBang durèn paringan Sr Sr OP Rawaseneng
Re:Legit Romokoko Injih sembah nuwun
ThuknongTarong mbang Sapto iki gamba opo to mo ?
Re:ThuknongTarong Romokoko Rupané Si Cangik kancané Limbuk

Tetulung mbang Sapto apik iki gambare mo
menarik
Tetulung konco77 apik nan
nuwun
Gendul sapto Iki gendul opo?
warnane kok jambon
Re:Gendul Romokoko Idené bar tuku wadhah banyu "tupperware"

Jreng koncomu dewe dengarin lagu memang bisa membuat suasana jadi adem
dan enak , nuwun mo
Re:Jreng sapto nuwun lagu lagu ne
salam senang

Udan ... Romokoko Nambah semangat ngartun ki mBang...pik nget
Re:Udan ... mbang Sapto podo semangat
iso gawe guyu lan marai seneng pepodo
Udan ... Benny N Joewono Lhoo.. MoKoko, kan mbiyen wis ono website-te tho..? Apik-apik.. lanjoett.. Udan kuwi berkah, ning yoo iso marake banjir barang..
Re:Udan ... Romokoko Mbiyèn website diadhul-adhul uwong Ben...sak iki digawèkké manèh karo Bambang Sapto...pik nget